Dag 1 - Reisverslag uit Urbana, Verenigde Staten van Tom Uil - WaarBenJij.nu Dag 1 - Reisverslag uit Urbana, Verenigde Staten van Tom Uil - WaarBenJij.nu

Dag 1

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Tom

02 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Urbana

Op de eerste echte ochtend hier ben ik bij het Family and Graduate Housing gebouw langsgegaan, waar ik onder andere een formulier moest tekenen dat ik toch niet van de muren moest eten of eraan moest likken, omdat ze nog loodverf hadden gebruikt (het zijn oude gebouwen).
Daarna ben ik met de bus, waar gewoon voorop een fietsenrek zit voor 2 fietsen :P en waar ik elke rit 1 dollar voor moet betalen omdat ik mijn kaartje nog niet heb die 't gratis maakt, naar de campus gegaan. Daar heb ik mijn ontbijt toch maar gehaald bij zo'n snack karretje, niet ideaal, maar ik had honger. Na een mooie wandeling over de campus ben ik maar de stad gaan verkennen op zoek naar iets waar ik mijn boodschappen kon doen. Ik kwam bij een klein supermarktje aan. Nou wat voor producten je daar allemaal niet kon kopen. Veel ongezonde dingen, maar gelukkig werd dat wel gecompenseerd door de bananen die je bij de kassa kon kopen :) Daar werd ik naar de Wall Mart doogewezen. Daar heb ik me toch wel zitten te verwonderen. Vol verwondering heb ik gestaan voor het schap met de kolen en broccoli, waar sprinklers aan de schappen hingen de de groenten nat hielden :) Daar heb ik ook mijn eerste amerikaanse brood gehaald. Blijkt toch wel iets teveel suiker in te zitten. Hopen dat de volgende keuze beter is. Vanavond wordt het trouwens spaghetti met tomatensaus en rundergehakt.

En nu ga ik ophouden, want ik krijg honger door al dat gepaat over eten :)

• 03 Oktober 2008 - 06:09

Edje:

Hey Tommie,
    Twee berichten per dag? We krijgen nog wat te doen de komende maanden!
    Tja, die Wall Mart! Geniaal goedkope & grote winkel, toch? Als vakidioot zou ik ook wel eens door zo'n winkel willen zwerven..
    't Beste!

• 03 Oktober 2008 - 21:01

Minke:

Dag Tom heel leuk om nu al iets van jou te lezen. Wat een fantastisch iets hè die PC.Liefs en hou je taai daar.

• 04 Oktober 2008 - 22:24

Justin:

Ha Tom!

Ideaal, goed aangekomen en de supermarkt gevonden. Ach ja, (bijna) niets gaat boven het brood uit NL....(;

Gr. Justin

• 05 Oktober 2008 - 00:10

Tom:

Ik heb nu een brood met minder suiker. Poging 2 :)

Ik zal binnenkort ook maar eens een fototoestel kopen. Dan kan ik ook foto's van ons mooie lab maken. De evolutionary biology group (deel van de Animal biology vakgroep) is de kleinste van heel de uni. Stel je daar maar iets bij voor :)

• 07 Oktober 2008 - 18:26

Sharda:

Heyyy echt leuk om zo een beetje te lezen wat voor rare dingen die rare amerikanen allemaal doen! Mag je al stemmen? =P
    En eh.. beter niet van de muren eten, goed?

Spreek je snel! Liefs

• 12 November 2008 - 11:44

Thomas:

Oh, ik was geloof ik hier met lezen gebleven. Nou weet je wat, lees ik er drie in een keer! :S