Daar zijn ze dan eindelijk - Reisverslag uit Urbana, Verenigde Staten van Tom Uil - WaarBenJij.nu Daar zijn ze dan eindelijk - Reisverslag uit Urbana, Verenigde Staten van Tom Uil - WaarBenJij.nu

Daar zijn ze dan eindelijk

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Tom

13 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Urbana

Mensen, hier dan eindelijk wat impressiefoto's van Tom in Urbana. Ik heb ze met mijn mobiele foon genomen, dus ze zijn niet van super kwaliteit, maar het geeft een goeie indruk :) Binnenkort volgen er wel iets meer hoor, van de campus en wat van de omgeving, maar dit is een begin.

• 14 Oktober 2008 - 06:27

Guido:

Wow, een jacuzzi, dan heb je het wel goed voor elkaar.

• 14 Oktober 2008 - 08:15

Justin:

Ziet er goed uit hoor! (:
    Vriezer naast je bureau....dat hoef je hier niet te proberen..(;

• 14 Oktober 2008 - 17:50

Minke:

Nou zeg dat ziet er goed uit! Niet gek voor een studentenkamer. Veel succes. Doeg.

• 14 Oktober 2008 - 19:14

Bertha:

Mooie ruimtes, maar zou je niet eens opruimen?;)

• 18 November 2008 - 10:59

Thomas:

Aha, het fiets over een hek vouwen kenne ze in de Verenigde staten of the United States of America dus ook gezien de achterbuur fiets :)

Lekker fietsie denk ik. Kan je met die vering juist heel makkelijk vanuit stilstand met twee wielen tegelijk omhoog springen? Of juist moeilijker? :S

• 18 November 2008 - 10:59

Thomas: